När skämde du bort din kropp senast? Fick en massage sist? Vaxade benen? Plockade ögonbrynen? Gjorde inpackning i håret? Var på spa? Var och tränade? Åt en hälsosam middag? Lade om din livsstil? Igår? Ja – vi är ganska duktiga på att se till att ta hand om våra kroppar och mysa till det med en skön behandling eller ett svettigt klasspass. Däremot verkar det ibland vara längre tid sedan alla tog hand om sitt inre. Den personliga utvecklingen. För den är kanske inte lika tydlig att vi behöver.

Igår fick jag höra en kvinna berätta att hon hade blivit erbjuden att lyfta sin personliga utveckling till nya höjder ”DET behöver INTE jag!” hade hennes svar varit då… jag tyckte att det var så skönt att höra för jag tänkte exakt samma sak men jag var lite mindre ödmjuk…jag tänkte… ”Jaha, bring it, VAD skulle jag behöva utveckla liksom?? Jag vet vem jag är och kan redan massor…vad skulle jag kunna behöva utveckla liksom? Jag kan prata och ta för mig”… Att inte någon gav mig en high five då…i ansiktet… med en stol…för DET hade jag förtjänat…så förmätet av mig!!!! Jag förstod bara inte bättre.

Med facit i hand kan jag ju se vilken fantastisk resa jag gjort under min tid som jag drivit min hembaserade verksamhet. Att ha kollegor att samarbeta med men ändå vara min egen där jag får bestämma när, var, hur och varför ger mig exakt den mixen av utveckling som jag behöver för att ständigt uppgradera mig till Mimmi 2.0. Dessutom får jag äran att vara fripassagerare på teamets mentala resor där jag får se allt ifrån blyga vackra violer som inte vågar stå upp för sig själva till övertaggade fyrverkeripjäser som hela tiden bygger upp sig själva inifrån bit för bit. Att få se hur livets harmoni lägger sig som en varm kram omkring dem är en gåva större än om någon hämtade månen åt mig.

De viktigaste bitarna i vår utveckling är absolut den extremt värdefulla företagskulturen vi har med att dela med oss av vår kunskap. Oavsett hur långt man nått i sin karriär eller om det är ens första dag så har vi alla något att bidra med. Jag känner sådan vördnad och tacksamhet inför alla som väljer att ge sina tips om hur de jobbar för att vi ska ha en möjlighet att bli våra bästa jag. Bara en sådan sak som att utveckla en förmåga att vara öppen för personlig utveckling – HALLÅÅÅÅ – jag behöver VERKLIGEN utveckla mig hela tiden!!!! Så patetiskt av mig att tänka sådär som jag gjorde för några år sedan när jag blev tillfrågad om jag ville starta min egen hembaserade verksamhet och sedan hjälpa andra att börja jobba med mig – MEN som väl är har jag ändrat mig och insett det. Min mamma brukar säga ”Ja, ingen är väl sämre än att de kan ändra sig?” Man FÅR LOV att göra om och göra rätt. Så skönt!

Under de år jag har samarbetat med världens största aktör på vår marknad har jag utvecklats enormt. Jag fortsätter att göra det hela tiden. Kanske främst för att vi är noga med att ha mycket föreläsningar med inspirationstalare (de absolut BÄSTA talarna i landet hyr vi in), kollegor med enorm framgång eller med nyskapande idéer eller ett härligt mindset som delar med sig av sina bästa tips för att VI ska kunna bli bättre. För när vi alla blir lite bättre så mår vi så oerhört mycket bättre tillsammans! Det är sådan STYRKA i att få se och få ge andra sin chans att växa!

Igår, söndag, fick jag en chans att växa lite till. Även om min övre gräns i centimeter är 150 (utan mina höga klackar då ;) ) så är inte min hjärnas och mitt hjärtas gräns nådd ännu på långa vägar! Nej nej nej – jag har sååå enormt mycket utrymme kvar! Jag vill MER! Tillsammans med helt underbara kollegor fick jag vara en del av vår Inspirationsdag. Iklädd chockrosa byxor, prickig blus och 7 centimeter höga klackar intog jag scenen och ledde publiken genom dagen. Vilken känsla!!!! Aaaa…jag älskar ju att stå där! ”Ge mig en mick och du får aldrig tillbaka den…” brukar jag säga…hahahaha

De talare jag fick presentera är människor som jag ser upp till. Kollegor som gjort det där lilla extra. Som nått de där målen. Som hjälpt andra. Som visat vägen. Som är sådär himla bra som jag också vill bli – och tänker bli! Jag vet att jag kommer att bli sjukt duktig på mitt jobb – jag är på väg! Ödmjuka vackra kvinnor med helt olika inriktningar gjorde oss kompetenta och boostade igår. De delade generöst med sig av sina bästa tips och vi satt och skrev anteckningar så pennorna glödde! Så fint! Tänk om fler ville jobba med ledarskap på detta viset i andra företag! Vilken utveckling.

Att få vara konferencier på söndagens event var oerhört smickrande, roligt, utvecklande, fartfyllt, glädjerusande och magiskt. Jag NJÖT! Jag älskade varje minut! Vilken egoboost det är att få genomföra och känna sig nöjd med sin insats. Jag kände att det blev bra igår. Alla vi som var på scenen kompletterade varandra. De som arrangerat hade varit så skickliga och gjort ett fantastiskt jobb och då är det så härligt när det bara klaffar. 

TACK till ALLA er som bidrog på scenen, som arrangerade och till er i publiken. Vi gjorde detta tillsammans! WOW! 

Det finns bara en nackdel med våra event….det är att man blir så ”prillig” i kropp och själ att det är svårt att somna. Jag vill så mycket. Jag vill dela med mig så mycket. Jag vill hjälpa såå många fler att starta upp sina verksamheter så att de får stå på scenen en dag och ta emot folkets jubel över de insatser de gjort. Jag älskar att se människor utvecklas och jag är stolt över att jag kunde inse hur fel jag hade i början. Ingenting är bättre än delad glädje och kunskap!

Livsglitter är att våga dela med sig och skänka andra glädje. Att våga ge någon annan verktygen för att den personen ska bli bättre än dig själv. För ”Din elev blir din bästa lärare”

Jag kramar dig

Mimmi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments