Så här är det – jag säger som det är! Eller…….?


När det kommer till musik så är det Carola som gäller, framförallt till julen. Då ska vi alla spela Carolas julskivor om och om igen från oktober (Bosse har bestämt satt ner foten och sagt att jag sedan några år tillbaka inte får spela julmusik från JULi för det har inte med julen att göra, så nu är det oktober för oss alla).

När det gäller tv-serier så är det ALLA de olika Real Houswives som gäller – följ dem noga och lev dig in i de olika karaktärerna. Det går också bra att följa CSI och The Catch. Sport, nyheter och sådant där faller fetbort…

När det gäller mat så äter vi från och med nu havregrynsgröt med en klick jordnötssmör och en äggvita i. Toppa med bär eller skivad banan. En kopp kaffe med mjölk som får följa med dig hela förmiddagen så att den sista halvan dricks kall – för att det är faktiskt gott!

När det gäller familjekonstellation så ska alla ha två söner med 23 månaders mellanrum. En Chihuahua som visar sig bli gigantisk fast han skulle vara en liten dammtuss på ben. Ni ska kämpa i ert förhållande och ibland näst intill vilja slå er make/maka med en stekpanna i huvudet… och ibland ska ni ångra era tankar om stekpannan eftersom ni har det så oerhört bra tillsammans…. och såklart ska ni vara HETRO och komma ifrån en 9-mils radie från varandra för det är så långt vi ”pallar” att leta efter kärleken.

Ni ska ha en positiv livssyn men vara sårbara så att vissa handlingar som sker mot er ska komma att sticka i ert inre som knivar som är vässade sekunden innan den penetrerade din skorpa av ditt eget jag.

Ni ska ändå förväntas falla in i ledet….

Ska vi säga så?

Från och med 1 juni då eller?

Jasså inte?? Vill du inte följa mina åsikter och oskrivna lagar? Jasså… vad lustigt eftersom vi är så galant generösa med att fläkta dem omkring oss, ja jag är inte mindre skyldig. Låta andra veta sina tillkortakommanden. Vägleda ur det vi anser vara mörker mot det vi vill ska vara ljuset. Oftast med ett gott hjärta men tyvärr….ibland av avund….okunskap…ignorans….rädsla…av viljan att allt ska vara som det alltid varit. Att vi ska fortsätta tacka ja till att inte förändras, utvecklas och släppas fria att gå.

VI GILLAR OLIKA!

Så länge vi inte burit det fängsel av bakgrund, erfarenhet, livsfilosofi eller ryggsäck på den framför oss som vi väljer att tillskriva en annan väg än den personen själv vill gå – agerar vi fruktansvärt orättvist. Vi dömer utan chans att någonsin fria. Vi orerar utanför den rimligaste mån att veta eller ens vilja veta. Skriver varandra på näsan…skrattar med hån och pekar med ett finger av osäkerhet…för allt annat vore så fruktansvärt elakt…

VI GILLAR OLIKA!

Min högt älskade kusin skrev ett inlägg på sin FB-wall idag. Det gjorde så ont att läsa. Att andra väljer att förminska en vuxen människa som inte bär annat en glädje i att förmedla kunskap och kraft åt andra. Som valt att lägga en stor del av sitt liv på sin egen utveckling och låta sitt inre växa för att kunna dela med sig. Hon vägleder och låter sin kunskap skölja över oss andra. Om någon skulle känna sig hotad av detta så önskar jag att de åtminstone ville ha respekt nog att vara tysta. Det är så förmätet att via kanaler av missunnsamhet snacka ner någons livs mening. Trots att hon fått läsa ord som inte beskriver henne alls, utan bara avundets bild av henne, så väljer hon att fortsätta sprida positivitet. Starkt. Så starkt.

VI GILLAR OLIKA!

Denna kloka kusin lät också oss vänner läsa ett så fint citat. Värt att tänkas på. Om och om igen – så länge du inte är beredd att leva ditt liv på andras villkor och utan möjlighet att inneha en fri vilja…

Citat från Motvitz senaste platta! Läs det hur många gånger ni vill.

”DOM FÖRSÖKTE BEGRAVA OSS, MEN DOM VISSTE INTE ATT VI VAR FRÖN”.

Sprid god energi mina vänner! 💛

Så idag är LIVSGLITTER självklart att våga gå sin egen väg och samtidigt vara STARK och låta andra göra det samma…utan avund..utan behov att tilllrättavisa…utan att sprida sina egna onda tankar.. Svårt. Jättesvårt. Vi behöver alla träna. Att låta andra växa utan att ha åsikter är supersvårt.

VI GILLAR OLIKA!

Jag önskar dig i sanning Allt Gott.
Speciellt till min underbara kusin - du är älskad, du är ett frö, du kommer att blomma starkare än någonsin! Styrka.

VI GILLAR OLIKA!

www.möjlighet.nu

www.mimmisblogg.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments